חלום על היריון........

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

06/09/2020 | 09:47 | מאת: אודליה

חלמתי שאני בהיריון עם בטן יחסית גדולה. אני ובעלי מאושרים.. ומראים את הבטן לכולם ומתכוננים לקראת הלידה. מציינת שאני ובעלי מנסים להכנס להיריון 5 שנים . מה הפירוש?

שלום אודליה, חלומות נותנים ביטוי גם למשאלות שלנו. נראה על כן, שהחלום מבטא את הצורך הגדול שלך ושל בעלך להביא ילד, לאחר ניסיונות שנמשכו 5 שנים. כמובן, לעיתים חלומות יכולים לחזות את מה שעלול לקרות ומשאלות יכולות להתגשם ומקווה שלקראת השנה החדשה אכן יתגשם החלום הזה עבור שניכם. שתהיינה בשורות טובות. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה