חלום על נפטר שמת שוב בחלום

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

21/07/2020 | 20:40 | מאת: מישהי

היי, חלמתי הלילה על גיסי שנפטר לפני כמה שנים. בחלום הוא שכב גוסס במיטה ואני מנסה להציל אותו. קראתי לבעלי (אח של הנפטר) ואמרתי לו שיש לנו הזדמנות שניה וחייבים להציל אותו. הייתה הרבה פאניקה והיסטריה בחלום. הנפטר לבש לבן בוהק והיה מכוסה בשמיכה/סדין לבן. התחושה בחלום הייתה שהנפטר רוצה ומעדיף למות. ובסוף החלום גם נפטר... קמתי עם תחושה קשה, קשה לי להשתחרר מהחלום. אני מטופלת פוריות ואתמול עשיתי בדיקת הריון והתקבלה תוצאה חיובית. האם יש לחלום קשר להריון?! בשורות טובות, תודה מראש

שלום לך, ברכות ואיחולי הצלחה להריון תקין ובריא. באופן כללי החלום הוא סביב חרדה מאובדן, חרדה שבאופן טבעי יכולה ללוות טיפולי פוריות. במסגרת המוגבלת של הפורום, ללא הכרות אישית איתך, הייתי מציעה להתמקד בהזדמנות שקיבלתם , תשובה חיובית, ולראות כיצד ההריון קורם עור וגידים לקראת הבשלתו ללידה של תינוק בריא. בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה