חלום שנחלם על ידי 2 אנשים שונים

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

16/05/2020 | 20:02 | מאת: דניאל

היי מבקשת עזרה בפירוש החלום . 2 אחיות שלי חלמו יום אחרי יום שאמא שלי נמצאת במטבח לאחר שהעירה למנקה הערבי ( שלא היה אצלנו כבר חודשיים) על משהו בניקיון והוא כתגובה הגיעה מאחוריה בכוונה לתקוף אותה והתעוררו. הן לא דיברו אחת עם השניה והם לא ישנות באותו בית ושתיהן סיפרו על זה לאמא מבלי לדעת האחת על חלומה של השניה. מה פירוש החלום?

הי דניאל, את שואלת לגבי חלום שחלמו שתי אחיותיך אחרי שאת שמעת את זה מהן. התופעה של חלימה משותפת אכן מוכרת, ויש לשאול מה היה הטריגר, מה קדם לחלום. לצערי, לא אוכל להתייחס לפירוש החלום ללא שיתוף במחשבות ואסוציאציות שעלו אצל החולמות, ייתכן מאוד שהחלום אומנם דומה אך משמעותו שונה עבור כל אחת. אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה