פירוש החלום אמא שנפטרה מדברת עם אקס

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

03/05/2020 | 14:14 | מאת: ליז

חלמתי שאמי שנפטרה מדברת עם חבר לשעבר , אין לי מושג על מה בחדר סגור.

שלום לך ליז, יש מעט מידי אינפורמציה לגבי החלום ולגבייך מכדי שניתן יהיה לפרש את המשמעות של החלום. לדעתי, כדאי לך לשאול את עצמך למה דמותו של האקס שלך עולה שוב, ומה המחשבות שיש לך לגביו היום. כמו כן, יתכן ושתי הפרידות, מאמך שנפטרה ומהאקס שלך, עדיין אינן מעובדות ואת עדיין צריכה לעבור את תהליך הפרידה מהן. נסי לדמיין לעצמך, על איזה נושא דיברו אמך והאקס בחלום ולמה הן לא בחרו לשתף בו אותך ? בהצלחה, נתנאל

05/05/2020 | 10:56 | מאת: ליז

שכחתי לציין שבחלום לאחר סיום השיחה ביניהם, חבר לשעבר ואני מנהלים שיחה לגבי התחושות שלנו ששנינו עדיין אוהבים אחד את השני, ומתגעגעים מאוד ושיש לנו אותו האינטואיציה .

שלום ליז, נראה שהחלום, אם כן, מגלה, מעורר ומדגיש את הרגשות החיוביים שיש לך עדיין כלפי החבר שלך לשעבר, רגשות שאולי ניסית להסתיר מעצמך. (מעניין שאמך משמשת בחלום, כ"מתווכת" בחלום ביניך לבינו). בכל מקרה כדאי לך לבחון יותר במציאות האם את מעוניינת ויכולה לחדש את הקשר ביניכם, או חוששת לעשות זאת. בהצלחה נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה