חנק, רצח (לא קשור לקורונה)

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

18/03/2020 | 13:47 | מאת: יסמינה

חלמתי שאני רואה מסרק מעץ ולאט לאט מרגישה שאני נחנקת. כאילו המסרק חונק אותי. אחרי זה אני שוכבת על הריצפה ורואה את הריצפה מתמלאה דוקרנים ורואה אותי (אותי אחרת) עומדת בסוף את הדוקרנים ומושכת את אותי הראשונה (השוכבת) וגוררת אותי על כל הדוקרנים.. אני רואה דם.. כאילו האני האחרת מנסה להרוג אותי הראשונה. תודה

שלום יסמינה, זהו חלום קשה ומפחיד ונראה שהוא מייצג יסודות מנוגדים ומפוצלים הקיימים בתוכך. יתכן והחלק שמנסה לחנוק ולהרוג אותך מסמל יסוד הרסני,שיפוטי וביקורתי שלך כלפי עצמך. אין אפשרות מתוך החלום לברר סביב איזה תכנים מתעורר היסוד ההרסני והשיפוטי בתוכך ולכן מומלץ לברר זאת בעזרת טיפול נפשי. בהצלחה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה