ירידה מבניין גבוה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

18/03/2020 | 10:48 | מאת: רינת

חלמתי שאני עולה כמה דקות במעלית גדולה ופתוחה עם עוד כמה אנשים לגג של בניין. כשאני מגיעה לגג אני קולטת שזה בניין מאד מאד גבוה ומחכים לי שם שני אנשים קשורים עם סנפלינג שאומרים לי שעכשיו אני צריכה לרדת איתם מהגג למטה. אני נורא מפחדת וקשה לי מאד לעבור מריצפה של הגג ללהיות תלויה עם חבלים ולהתחיל לרדת. בסוף כנראה שירדתי ואני למטה ברחוב ליד ומסתכלת אחורה ורואה שזה היה בכלל בניין די נמוך של 3 קומות ולא הבנתי למה נלחצתי.. שזה לא היה כזה גבוה. תודה!

רינת שלום, קשה שלא להתבונן מחלום בהקשר מגיפת הקורונה והאווירה הכללית, הציבורית והפרטית. חלומך עוסק בפחד מנפילה מגובה, בין אם זה סנפלינג או מעבר מהגג למצב של היותך קשורה באוויר. תלויה בין שמים לארץ. החרדה המופיעה בחלום לגיטימית לחלוטין, וההכרה שבסוף הבניין לא כל כך גבוה , הינה משום הרגעה, תקווה להתגברות על החרדה הנוכחית. בברכה, אורית

18/03/2020 | 15:56 | מאת: רינת

היי רינת, תודה על התגובה. תאמת שאין קשר לקורונה כי היא לא נוגעת לי ואני לא מרגישה את הלחץ שאנשים מדברים אליו.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה