חלום על חומרי ניקוי שבעלי חלם

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

02/03/2020 | 23:09 | מאת: מירי

בעלי חלם שקנינו המון חומרי ניקוי מרכך וגל כביסה וצבע והגענו איתם לבית של סבתא שלו ז"ל תוך כדי שמעלים עוד ניות של אמא שלי חלק מהחומרים נגנבו ואז אישה אחת ניגשת לבעלי אומרת לו שזה נמצא במקום מסויים ואם רוצה לקנות תנור יד שנייה ואז חוזר למקום ששם את החומרים והיו חבורה של צעירים ואחד מהם אומר שבקרבה יש עוד חומרים אנו הולכים לשם ורואים בקבוקים ריקים וחק מלאים עם משפך ואז בחור אחד דורש כסף על המידע ואז היב ויכוח בינו לבעלי ואז חוזרים הביתה ואז נכנס לבית האבא של הבחור שמסתבר שזה אבא זל של בעלי ואז אני נזכרת להודיע לבעלי שדוד שלו מצד אימו נפטר לפני שבוע והוא מתחיל לבכות ואז אני וחמי זל משוחחים וכך החלום נפסק לפתע

שלום מירי, קשה להבין את משמעות החלום ללא בדיקה והבנה של מערכות היחסים שקיימות בין בעלך לבין בני משפחתו (סבתו , אביו, דודו ואת בעצמך) וכן לנסות להבין מהו הטריגר שעורר את החלום הזה כעת. אפשר רק לציין באופן כללי, שהבכי של בעלך בחלום מבטא את הצער והאבל שעדיין קיימים בתוכו בקשר לבני משפחתו (בעיקר אביו ודודו) שנפטרו. בברכה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה