חלום על בן זוג נוכחי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

29/02/2020 | 07:48 | מאת: הילה

חלמתי שחבר שלי ואני הולכים לתכנית בסגנון חתונה ממבט ראשון אבל לא בדיוק, כי זה ממש בקבוצה ולא זוגות בנפרד. אנחנו כביכול הלכנו בשביל החוויה ואנחנו לא מסתירים שאנחנו זוג. במשך כל התכנית הוא ממש מסגל לעצמו חבורה של בנים והוא איתם כל הזמן הזה, עושה איתם צחוקים ומאוד נהנה מחברתם, וגם יוצא לדייטים עם בנות, מחמיא לבנות, ועם זאת בלי להסתיר את זה שאנחנו ביחד. כל הזמן הזה אני מנסה להתקרב ולהראות יחס אבל הוא בכלל לא משתף פעולה והרבה פעמים אפילו ״מתעלם״. יש לציין שאני ובן הזוג שלי מאוד אוהבים ואנחנו בתקופה מאוד טובה. אז אני לא מבינה את פשר החלום בכלל.

שלום הילה, את מציינת שאת ובן הזוג שלך נמצאים בתקופה טובה בזוגיות שלכם אבל החלום עוסק כנראה בשאלות שקיימות בתוכך ושעוסקות בעד כמה הוא מוכן, או מגובש באשר למיסוד של הזוגיות שלכם. יתכן שההשתתפות שלכם בחלום, בתכנית הטלוויזיה, חתונה ממבט ראשון, נועדה כאילו לבחון את השאלה הזו עבורך. האופן שבו את מפתחת את האירועים בחלום, מסמן שאת לא בטוחה עד כמה הוא מוכן לכך. יתכן גם, שהחלום מצביע על הצורך שלך לבחון יחד אתו את הציפיות שיש לכל אחד/ת מכם באשר למיסוד הקשר ביניכם. בהצלחה. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה