חלומות חוזרים על הבן זוג

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

11/02/2020 | 14:26 | מאת: מיכל

היי ! אתחיל ואומר שאני והבן זוג עוברים תקופה די קשה עקב מקרה שקרה לפניי כחודשיים, שגרם לי לערער בבן זוגי. המקרה גרם לחוסר אמון בו ומשבר עמוק בקשר, עם סימני שאלה של פרידה. אחרי מאבק ארוך ביני ובין עצמי החלטתי שאני רוצה להלחם על הקשר ולנסות לסלוח לו ושנינו עושים מאמצים אדירים. לכן אנחנו עוברים תקופה של מריבות אבל מתגברים על זה. בזמן האחרון (חודש האחרון) אני חולמת חלומות מאוד קשים עליו, יש לציין שאני בדכ לא זוכרת חלומות כלל אבל את החלומות האלה אני דווקא זוכרת טוב. חלמתי כבר כמה פעמים ששעון היד שלי נשבר, והבנתי שפירוש הדבר שעליי לשתף את בן זוגי בחלומות, וכך עשיתי, אך החלומות עדיין ממשיכים. לפניי כמה ימים חלמתי שגיליתי שבן זוגי חזר לאקסית ובגד בי מאחוריי גבי. (חלום שהשפיע עליי בצורה מאוד קשה) חלמתי גם שהוא מתחיל עם מישהי מול העיניים שלי. אלה רק חלק מכמה חלומות שחלמתי מהסוג הזה. החלומות האלה לא נותנים לי מנוח ואפילו משפיעים עליי במהלך היום. אני מאוד מנסה לשחרר אותם ולשתף אותו, אך שום דבר לא עוזר. אני יודעת שהם מעידים על השבירת אמון שהוא גרם לי, ואני מאוד משתדלת להתגבר על זה, אך יש תחושה שהחלומות עוצרים אותי. אני מתחננת לעזרה, מה אוכל לעשות בכדי לשחרר את החלומות האלה ממני ולמה הם ממשיכים לבוא ? אודה לעזרה !!!

שלום מיכל, החלומות שאנחנו חולמים מאפשרים לנו לעבד חוויות קשות שעברנו. לעיתים כאשר אנחנו עוברים אירוע קשה שהוא טראומטי יש קושי לערוך עיבוד של האמוציות והרגשות שמתלווים לכך. לכן אחרי אירוע טראומטי החלומות שלנו מנסים שוב ושוב לעבד תכנים קשים שקשורים לטראומה כמו תקליט שבור שחוזר על עצמו. לדעתי, זו הסיבה שבגללה את חוזרת וחולמת את החלומות שקשורים לחווית הבגידה ושבירת האמון של בן הזוג שלך. כמו כן, נראה לי שאתם זקוקים לסיוע נפשי כדי להתמודד עם המשבר בזוגיות. בהצלחה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה