חלום משותף של שני בני זוג

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

07/01/2020 | 12:08 | מאת: בר

היי, זוגתי ואני חלמנו את אותו החלום באותו הלילה. גילינו את זה בבוקר כאשר אמרתי שחלמתי על ההורים שלה, היא ענתה שגם היא וסיפרה משהו מתוך החלום שגם היה אצלי! האם דבר כזה אפשרי? מה המשמעות של זה? יש דבר כזה חלומות משותפים? תודה

בר, שלום רב. אמנם יש גישות לפיהן יש שיתוף לא מודע של תכנים משותפים, אך יתכן שהנושא של הוריה מאוד מעסיק את שניכם לאחרונה. תוכל לפרט יותר?

07/01/2020 | 14:34 | מאת: בר

אכן, הנושא הזה מאוד מטריד את שתינו. אבא שלה לא מקבל אותה (ע"כ שהיא לסבית) ולא ממש מודע לקיומי. אבל הפתיע אותי שדווקא בבוקר קמנו כששתינו חלמנו את אותו החלום. בחלום שלה התארחנו לארוחת שבת ואבא שלה מעין טפח לה על הגב (פירשתי את זה כסימן לאישורו אותה) ובחלומי גם התארחנו אצל ההורים שלה, לא יודעת לכבוד מה ושם שוחחתי עם אביה והייתה תחושה שקיבל אותי. תודה על המענה

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה