פירוש חלום על ספר בישול של Yellow

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

17/12/2019 | 21:17 | מאת: אריסטוקרטית

רקע על החלום - אני בקשר וירטואלי בעיקר של כמעט שנה עם זמר גיטריסט נשוי מלהקה של שנות ה 90 שהערצתי (פגישה אחת והזמנה למופעים) ולפני חודש בערך פגשתי עם אחותי( אנחנו גרות ביחד) בחור גרוש בשחיה בים. הוא התחבר איתי ועם אחותי ואנחנו עושות איתו מלא דברים טיולים מסז'ים בסיעורי מוחות ארוחות ועוד והוא מנסה כל הזמן להתחיל איתי ויודע על הזמר. יש לו גם הרבה מחזרות הוא נראה טוב וכו' ודואג להראות לי כמה הצעות הוא מקבל. לא ברור לי היחס שלי אליו בעיקרון יש בו משהו מושך אבל לא עד כדיי כך כדיי שיהיה ביננו משהו. אני עדיין סקרנית לדעת אם התת מודע שלי שולח לי מסרים לגביו. החלום הבחור היה בבית של ההורים שלי עם איזו כוסית בלונדינית שהבנתי שהם יוצאים אבל הוא לא התלהב ממנה כל כך כי היא הייתה נראית תלותית. ואז ראיתי אותו עם אמא שלי היא עמדה לבשל משהו והוא אמר לה שהיא יכולה להשתמש בספר בישול שהוא קנה לה ואז הוא שלף אותו מהמדף וזה היה ספר בישול של Yellow והרעיון היה שאילו ארוחות מהירות להכנה * אחותי ואני עשינו בעבר הרבה הזמנות מ Yellow של פירות וירקות

17/12/2019 | 21:28 | מאת: אריסטוקרטית

בסוף השארתי את אמא שלי אותו לבד כי ראיתי שהם מסתדרים טוב ויצאתי משם ואני חושבת שאחר כך ראיתי את אחותי יושבת ליד שולחן אוכל עם כל מיני מאכלים ובאמצע הצלחת היו גם שתי חתיכות של עוגה שנראתה טעימה. אמרתי לאחותי שכדאי שנאכל לפני שיאכלו לנו אבל היא אמרה שהיא לא רוצה להתחיל לאכול קינוח לפני הארוחה אז אמרתי שאני אוציא משם את העוגה ואשמור לנו אותה אבל אז היא התחילה להתפרק לי בידיים אז התחלתי לאכול אותה והבאתי גם לאחותי

שלום לך, חלום מעניין ומורכב, ברם כדי להבינו לעומק נדרשת עבודה עם אסוציאציות ומחשבות לדברים המופיעים בחלום, למשל לyellow. זאת לא ניתן כמובן לעשות במסגרת הפורום. באופן מאוד כללי נראה שהחלום עוסק במקומך ביחסים מול בני המין השני וגם מול אמך ואחותך. נושא מורכב ללא ספק - כמה את מרשה לעצמך לקחת מקום בקשר או מסיבות שונות מסתפקת במשהו וירטואלי או חלקי בלבד. הצעתי, לברר סוגיות אלו עם איש מקצוע. אורית

25/12/2019 | 10:06 | מאת: אריסטוקרטית

תודה על תגובתך

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה