חלום מוזר שהיה לי אשמח לפירושו

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

06/12/2019 | 11:21 | מאת: רפאל

היה לי חלום שאני מסתובב ברחוב ובאיזשהו שלב אני מבין שאין לי בגדים, אנשים מתחילים לצחוק עלי והמורה שלי מהתיכון מגיעה ואומרת להם שיפסיקו,אני מסתכל לשמיים ורואה אותם אדומים וכאילו אפשר לראות מהם את החלל, מה זה אומר?

שלום רפאל, בגדים משמשים עבורנו ככסות ששומר על גופנו ומהווים מעין גבול בינינו לבין הזולת. המשמעות הסמלית של מצב בו אדם מתהלך ללא בגדים יכולה להיות שהוא חשוף מידיי ולא מוגן מספיק ביחסיו מול אנשים אחרים. החשיפה בחלום היא לא רק שלך מול אחרים אלא גם של כדור הארץ מול החלל . שכן, נראה שגם האטמוספרה שהיא מעין "בגד" של כדור הארץ חסרה בחלום ולכן ניתן לראות דרכו את החלל. כאמור זה מבטא מצב של פגיעות יתר וחשיפה רבה מידי שלך כלפי אחרים. לפיכך כדאי לך לבדוק, היכן אתה מרגיש שאתה חושף מידיי את העולם הפנימי שלך בפני הסביבה. בברכה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה