חלום על אם שנפטרה מזמן

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

03/11/2019 | 08:30 | מאת: רוזי

שואלת עבור אמי. בחלומה חלמה שאמא שלה שנפטרה, זיכרונה לברכה, באה אליה הביתה וקוראת לה. היא יוצאת מהחדר ומחפשת אחריה בבית ואז רואה אותה בסלון והיא קוראת לה. אמא שלי נבהלה והתעוררה ולרגע אף חשבה שזה קרה באמת.אודה לפירוש

רוזי שלום, קשה לענות לשאלתך ללא פרטים אודות אמך שחלמה את החלום, ויתרה מכך, ללא מחשבות שעלו בעקבות החלום. בכל אופן, בכלליות החלום עוסק במוות, ייתכן בחרדה מפני המוות , אולי בעניין כלשהו סביב מצבה של אימך. לצערי לא אוכל לפרט מעבר לכך.

04/11/2019 | 22:47 | מאת: רוזי

שלום אורית ותודה על תגובתך. אמי בת 80 סובלת מדמנציה ועוד בעיות בריאות. בעקבות החלום היא נבהלה והיתה נסערת כמה ימים. אמרה שהחלום היה נראה אמיתי וזה הפחיד אותה. האם זה עוזר על מנת לתת פרטים נוספים לגבי החלום עצמו?

רוזי שלום, לאור הפרטים שהוספת ניתן לאמר שנושא המוות מעסיק את אימך ובחלום משתקפת החרדה מפניו. אני לא חושבת שיש בחלום מסר קונקרטי ולכן הייתי מרגיעה את אמך שזה נורמלי שחלום כזה יופיע . ממליצה בעיקר להרגיע אותה ולהינות מכל יום שבו היא איתכם.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה