חלום על ילד שנופל חביוב ואני לא מצליחה להוציא אתו

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

31/10/2019 | 08:29 | מאת: עירית

חלום שכב יומים אני חולמת על הבת שלי שנופלת לביוב עמוק ואני לא מצליחה להוציא אותה משם

שלום עירית, חסרים כמובן פרטים לגבייך ואסוציאציות שלך בהקשר לחלום, כדי שאפשר יהיה לפרשו. אחת האפשרויות לפירוש, הנה שהחלום מרמז לך שהבת שלך נתונה במצוקה רגשית רבה, ושאת אמורה לנסות לברר מה היא עוברת בחייה כעת. אפשרות נוספת, הינה שביחסים ביניכן קיים קושי בתקשורת. אפשרות שלישית לפירוש החלום, היא שאת בעצמך נמצאת במצוקה רגשית, וביתך בחלום מייצגת את המצוקה הרגשית שלך. מקווה שתוכלי לברר לעצמך מה מתאים עבורך בפירוש החלום, כדי שתוכלי לסייע לעצמך או לבתך. בהצלחה, נתנאל.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה