חלום על עורב שנכנס מהחלון

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

24/10/2019 | 12:00 | מאת: שרון

לאחרונה אני לא ישנה טוב, בשבוע האחרון חולמת כל יום על שתי הסבתות שנפטרו, היום חלמתי על עורב שפתח את הרשת של החלון ונכנס הביתה מיד רצתי לחדר ואז הוא גם הגיע לשם איכשהו עם הכרית גרמתי לו לצאת שוב מהחלון בלי שתקף אותי אפילו לא ניסה לתקוף.... מה זה אומר חלום על עורב? ומה כל החלומות האלה על הסבתות אומרות... תודה

שלום לך שרון, מדבריך אני מתרשמת שאת מוטרדת ממשהו, אולי קשור לעבר. ממליצה לשאול מה מייצגות הסבתות בחלום ואיך הן קשורות לחייך היום? האם את מצפה למשהו? העורב מנסה להיכנס אך את גורמת לו לצאת. באם השינה ממשיכה להיות לא טובה, מומלץ לפנות לייעוץ מקצועי. בברכה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה