חלום על אימי ז"ל ......

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

22/10/2019 | 11:27 | מאת: חלום על אמא ז"ל

היי. ברצוני לשתף חלמתי עם אימי ז"ל בחלום שאני מדברת איתה בטלפון אחרי הרבה זמן שלא דיברנו והיא נשמעת מאוד מוטרדת ונראת לא טוב ומדברת המון על העבודה שלה שיש לה שמה המון בעיות והיא בלחץ ,ולאחר מכן יוצא שאני פוגשת אותה והיא מתעלפת לי בידיים . מה החלום בא להגיד ?

שלום לך, במסגרת המצומצמת של הפורום, ללא מחשבות הנלוות לחלום, ניתן לאמר שהחלום מצביע כנראה על עניינים לא סגורים בינך לבין אמא. ניכר שיש דברים שלא עובדו סביב מותה, אולי געגוע ואולי דברים נוספים. מומלץ לשקול לפנות לעזרה מקצועית על מנת לאפשר לך עיבוד של האבל עליה. כל טוב, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה