חלומות מפחידים וסיוטים

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

16/10/2019 | 13:17 | מאת: שיר

הרבה פעמים אני חולמת על זה שיורים בי, אני מפחדת שזה אומר משהו על החיים האמיתיים. אני באה ממשפחה חמה ואוהבת ויש לציין שאני טיפה לחוצה מ הלימודים שלי ו אני לא מ לןפסיקה לחשוב על החלומות הנוראים שאני חווה ולבכות

שלום שיר, נראה על פי החלומות וגם על פי הקשיים שאת מתארת, שאת נמצאת כיום במצוקה רגשית וחשה פגיעות רבה מצד הסביבה, כלפייך. לכן הייתי ממליץ לך לפנות לעזרה אצל מטפל/ת בתחום בריאות הנפש. בהצלחה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה