עזרה בפירוש חלום מפחיד אל אקדח

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

13/10/2019 | 06:36 | מאת: נמרוד

שלום לכם אני חלמתי חלום ממש מוזר היום בלילה בחלום אני נמצא בבית של ההורים שלי ואחותי הוציאה אקדח ואמרה לי בוא נשחק רולטה רוסית שמתי כדור וסובבתי אבל בסוף לקחתי את אקדח פתחתי את הדלת ויריתי יריה אחת לבחוץ כעסתי מאוד אל אחותי כי היא יכלה להיפגע יצא הכדור הראשון השכנים יצאו מהחלנות והזימינו משטרה אני זוכר שישבתי בתוך רכב ביחד אם שתי האחיןת שלי מחוץ לבית ואז הגיעה המשטרה וברחנו מהם ואחר כך הם תפסו אותנו לביקרות וניסו לתפוס אותנו אבל הצלחנו לגבור אליהם ופה קמתי ממש בבהלה באמת לא יודע מאיפה הגיע חלום כזה מבחינה אישית אני נמצא בתקופה של שינוי ומעבר דירה אני מאוד ישמח אם תוכלו לעזור לי בפירוש בבקשה

שלום נמרוד, זהו אכן חלום מאד מפחיד ומעורר שאלות לגבי עצמך, לגבי היחסים בינך לבין אחותך וכן שאלות לגבי המשפחה שלך ובית ההורים ככלל. נראה לי שזה חלום שנועד להזהיר אותך. עולים בו היבטים מסוכנים הקשורים לאובדנות ולתוקפנות (כנראה לא מודעים), ולכן הייתי מציע לברר בהקדם את המשמעות הרחבה והעמוקה שלו, בעזרת איש/ת מקצוע בתחום בריאות הנפש. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה