חלום על עוגה שלא טעמתי ממנה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

12/10/2019 | 10:55 | מאת: נורית

היי... חלמתי שקבלתי עוגה ליום הולדתי מאחד הספקים שלי בעבודה. העוגה היתה עוגת פירות עם המון קצפת. אני זוכרת בחלום שרציתי לקחת את העוגה לבית שלי ולכן הפרדתי בין הקצפת לעוגה והכנסתי למזוודה. בסוף שכחתי חהכניס אותה חקירור וכל החלקים התערבבו ביחד ונהיה כמו דייסה ולכן לא זכיתי לטעום ממנה או לחלוק בה. אשמח לדעת מה החלום אומר. תודה

שלום נורית, בחלום זה את מנסה לערוך הפרדה (בין העוגה לבין הקצפת) ויוצא שאת בסופו של דבר עושה ערבוב (דייסה) בצורה שאינה מתאימה. נראה לי שהמשל של העוגה והקצפת מתייחס להפרדה והערבוב שאת עושה בעניין העבודה והחיים האישיים ואני תוהה עד כמה את מצליחה לערוך הפרדה נכונה בין שני היבטים אלו בחייך. יתכן שהחלום מצביע על כך שהעבודה מתערבבת לך בחיים האישיים בצורה שאת לא מצליחה ליהנות מהפירות שלה... מקווה שתצליחי למצוא את האיזון הנכון בתחומים אלו בחייך. בהצלחה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה