חלום על בעל ריב שהגיע לביתי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

03/10/2019 | 07:47 | מאת: דליה

חלמתי על מישהי שאנו מסוכסכות שנים, ואין סיכוי שנהיה בקשר על דברים רעים שעשתה, המגיעה לביתי כאיחו כלום לא קרה, מה פשר החלום הנ"ל?

שלום דליה, מאחר והחלומות מנסים לעבד קונפליקטים ורגשות לא פתורים, יתכן והחלום הזה מנסה לבחון את הסכסוך רב השנים שקיים ביניכן. יתכן גם שהמועד שבו הוא נחלם, קשור גם לתקופה הזו בשנה (שבה אנו עורכים חשבון נפש). כמו כן, הסכסוך הזה מייצג אולי גם קונפליקטים אחרים הקיימים אצלך, בינך לבין עצמך ובינך לבין אחרים, ואשר לגביהם יש לך צורך להגיע לפיוס. גמר חתימה טובה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה