חלום על שריפה במטבח.

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

01/10/2019 | 11:04 | מאת: דפ

היי... חלמתי שהיה אוכל על הגז. זכרתי שאני צריכה לכבות ואיכשהו שוב שכחתי. פתאום אני מסתכלת לכיוון המטבח ורואה שמתחילה שריפה.. לאט לאט היא מתפשטת במטבח ואני מתה מפחד שזה לא ישתלט על כל המטבח ויגיע אלי. אשמח לפירוש תודה

שלום לך, באופן כללי ניתן לאמר שהחלום עוסק באובדן זיכרון, את יודעת משהו ובכל זאת שוכחת לעשותו. ממליצה לחשוב האם זה קשור לנושא כלשהו בחייך כיום, משהו שאת יודעת ובכל זאת לא עושה באופן שעשוי לסכן אותך. אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה