חלום שחלמתי - אשמח לפירוש

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

29/09/2019 | 17:39 | מאת: שג

שלום... חלמתי שאני נמצאת במקום מאוד יפה. בצד ימין שלי אני רואה הרבה עצים גבוהים עם עלים ירוקים למעלה ובין העצים אני רואה מעין אור בצבע צהוב שאני לא זוכרת אם זה קרניים של שמש אולי שקיעה. בצד ימין אני רואה גם אם אני זוכרת נכון גברים או ילדים משחקים במשחק כדור ובאותו צד יש גם אגם. בצד השני ממולי אני רואה מעין יער ואני חושבת בחלום שבא לי לראות נמר ואז פתאום אני רואה חיה חולפת ואני חושבת שאולי זה נמר אבל אז אני מגלה שזה סוס חום דוהר ואחריו עוד סוס חום דוהר ואני רואה גם דוב והדוב לא מסוכן ואת כל זה אני בעצם את מצלמת במצלמה מהטלפון וחושבת לעצמי שהמדינה שלנו כל כך יפה ולא צריך להגיע רחוק כדי למצוא מקומות יפים כי המקום הזה משום מה בחלום היה בנתניה. פשוט התעוררתי בבוקר וזכרתי את החלום כל כך טוב שעניין אותי לדעת אם יש לו משמעות כלשהיא תודה וחג שמח

שלום לך, בחלום מתוארת אווירה פסטורלית של טבע ירוק, משחק בכדור, אפילו הנמר המסוכן הופך לסוס דוהר.... בקונטקסט הלא ברור שאנו מצויים בו, אולי חלומך מבטא משאלה לימים שלווים ורגועים יותר? אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה