חלום על פיגוע אשמח לדעת מה זה אומר

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

20/09/2019 | 08:59 | מאת: שני

היי יום חמישי נסעתי לישון אצל חברה בבאר שבע ונשארתי לישון אצלה חלמתי שכל המשפחה הגיע לישון איתנו בבית שלה ולמחרת קמנו והלכנו לביג באשדוד היה ויכוח קל עם אמא שלי על משהו שהוא ביקשה שאקנה לסבתא שלי ופתאום התחילו צעקות יורים עלינו ראיתי 2 בנות רצות ואחריהם רודפים 2 גברים עם אקדח. ישר רצתי לשירותים התחננתי מאמא שלי שתבוא איתי לתא אבל היא נשארה מחוץ לתא שלי שהיה פתוח מלמעלה אז ראיתי אותה מול התא היה חלון גדול פתוח ואחד הגברים ראה אותנו ונכנס לפני שהגיע לתא שלי הוא עבר ליד מישהי מפורסמת מהאינסוגרם שממש ניסתה לעצור ולנשוך אותו אך לא צלח התחננתי לאמא שלי שתגן עלי והוא התקדם לעבר התינוק של בת דודה שלי התעוררתי מיותר לציין שהגוף שלי לא הצליח להכיל מתי בבהלה גדולה. אני אישה נשואה(טריה) בעלי לא היה כלל בחלום אפילו לא מוזכר ואנחנו טסים למקסיקו לירח דבש עוד כמה ימים בדיוק באותו ערה סיפרתי לבנות כמה אמא שלי היא כל עולמי (בת להורים גרושים)

שלום לך, חלומות עוסקים בעיבוד ובארגון של תכנים נפשיים, ולאור זאת בחלונך בולטים שני נושאים עיקריים. האחד קשור לגירושי ההורים ומורכבות הקשר עם אמא. בחלום היא לא מגינה עליך.... אפשר גם להתבונן בחלום על רקע היותך נשואה טריה, ובהקשר זה עד כמה מותר לך לעזוב את אמא לטובת בעלך עמו את אמורה להקים בית. אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה