חלום הזוי ומטריד שאמא שלי חלמה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

10/09/2019 | 00:43 | מאת: אודליה

אמי חלמה שהיא הולכת על המדרכה בדרך לאמא שלה(סבתא שלי) ופתאום היא רואה אוטובוס נוסע במהירות לעברה מנסה לדרוס אותה והיא בורחת לבניין ומסתתרת שם רואה שהנהג מנסה לעשות רווס ושוב מנסה לדרוס .. והיה עוד מישהו שם שהתקשר למשטרה ואמר להם שאוטובוס מנסה לדרוס אותם היא עלתה לסבתא שלי הביתה וברחה

שלום אודליה, ראשית, קשה להתייחס לחלום של אדם אחר(אמא שלך) שלא מסופר בגוף ראשון, מה גם שאין לנו פרטים עליה ולא אסוציאציות שלה לגבי החלום. אפשר רק לתהות מדוע בחלום אמא שלך חשה איום לפגיעה בה, דווקא כאשר היא הולכת לבקר את סבתך? איזה מערכת יחסים יש לאמך עם סבתך? ואיזה מתח ואיום אמך חשה במערכת היחסים הזו?. שאלה נוספת שמתעוררת כאן הינה: למה את מביאה את החלום של אמך ולא חלום שלך? וגם, איך הקשר בינך לבין אמך, מושפע מהקשר שבין אמך לסבתך? מקווה שהשאלות שעולות כאן יכולות לתת כיוון לפרוש החלום. נתנאל.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה