חלום על ניסיון התנקשות בי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

09/09/2019 | 06:40 | מאת: שיר

לאחרונה יש לי חלום שחוזר על עצמו כמה וכמה פעמים שכולל בתוכו מסוק שמנסה להרוג אותי... בחלום הקודם שלי עם המסוק הייתי בקניון שמלא בחלונות ואז הסתכלתי בחלון והמסוק הופיע והתחיל לירות בי ואז רצתי לקומה הכי למטה והסתתרתי מתחת לחלון ואז חברות שלי ראו אותי והן הסתתרו איתי וחשבו איתי על רעיון לברוח ובסוף ברחנו והגעתי הביתה... החלום האחרון שלי היה על שאני נמצאת בבית שלי עם המשפחה שלי ובהתחלה ברחתי לבד מהמסוק (שמי שהטיסה אותו הייתה חצי אדם חצי דג, בעלת מראה מפחיד, כמו של שדה) ואז בשלב כלשהו רצתי לאבא שלי שדיבר עם אימא שלי ואמרתי לו שיש מסוק שמנסה להרוג אותי, הוא לא ממש הקשיב אז עברתי ללצעוק את זה עליו, לבסוף הוא בא, לקח את קופסאת השימורים שלא סיימתי בערב שלפני ואמר שאם ניפתר מהקופסא אז המסוק ילך... בנוסף לכך, לפני שהחלק עם המסוק התחיל הופיעו כמה דברים כמו שבאתי לשלוח הודעת בוקר טוב לחברה שלי ואז חשבתי לעצמי שאני לבד בחדר ואז פתאום הצבע של החדר הפך לירוק והייתה אווירה חזקה ממש שאני לא לבד, כאילו יש סביבי רוחות רפאים, ואז כשבאתי לשלוח את ההודעה אז הבטתי בחלון וראיתי את המסוק והשארתי את הטלפון בחדר והתחלתי לברוח...

שלום שיר, החלומות החוזרים על מסוק שמנסה לפגוע בך, מבטאים כנראה תחושה של נרדפות שאת חשה. יתכן ואת נוטה להעצים תחושות אלו בתוכך ( רמז על כך ניתן למצוא ביחס של אביך לכך, שכאילו אומר לך שאת ״עושה״ מזבוב שנמשך אל קופסת שימורים, מסוק). נראה שקיימת בתוכך תחושות של פגיעות ונרדפות שבאות לידי ביטוי גם ביחסייך עם חברותייך שמופיעות בחלום, בכל מקרה היה חשוב שתוכלי לעבד את התחושות האלו, בעזרת מיקצועית של איש/ת טיפול בתחום הנפשי. בהצלחה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה