פרטים נוספים לגבי חלום על דודה שבאה לבשר על מוות

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

18/08/2019 | 19:55 | מאת: נורית

אני בת 59 לא נשואה וללא ילדים. אחי הקטן נפטר לפני 34 שנים בתאונת דרכים . הרבה אהבה לא היתה במשפחה שכללה את האמא וההורים שלה אבא בלי משפחה ואח שכאמור נפטר.במשך 10 שנים היה נוכח במשפחה גם כלב בוקסר שהיה מתנה לבר מצוה של האח.ההורים התגרשו לפני 34 שנים האמא התאכזב ועדין מאוכזבת על שלא הצליחה לשאוב זרע מהגן כדי שיהיו לה נכדים ממנו. האבא בר עם מישהי פה בארץ .אין לי שום קשר איתו ואין לי שום רצון להיות איתו בקשר כרגע ממעטת לשמור על קשר עם האמא .ההורים שלה שפורטו לפני כ30 שנה כולל אותה דודה שבאה לספר שהאמא נפטרה. גם איתה לא היו יחסי אהבה גדולים אם בכלל. האגודה היתה אחות של הסבא (אחות האבא של האמא) אהבה לא היתה קיימת גם בין הסבא והאחות. האמא כרגע היא הקשר האחרון למשפחה ואני די מחכה שזה יגמר .אני לא יודעת היכן שהיתי בזמן החלום אבל הרגיש כאילו עבדתי במשרד גדול וחשוב בחו"ל אשמח אם הפרטים האלו יעזרו לגלות מה פרוש החלום תודה רבה

נורית שלום, אני מניחה שהחלום מאוד משמעותי עבורך ולכן הוספת פרטים. ברם, לצורך עיבוד משמעותי אני ממליצה לפנןת לאיש מקצוע. רק אומר שחלומות הם לעיתים ביטוי למשאלה של החולם, ובחלום שלך אולי המשאלה היא לצאת לדרך חדשה. להיפרד מהעבר, מהמתים ומהחיים, ולעשות משהו עבור עצמך. אם הכיוון מדבר אליך, אני ממליצה לעשות את זה עם ליווי מקצועי תומך. אורית

19/08/2019 | 09:42 | מאת: נורית

אני רוצה להודות לך מאוד על התשובה המהירה לשאלתי מאחלת לך יום טוב והמשך שבוע טוב

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה