חלומות חוזרים על הריון שנגמר רע

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

18/08/2019 | 13:25 | מאת: מיטל

אתמול חלמתי שאני בהריון ומאושרת, הלידה היתה פשוטה ולא כאבה בכלל אך ילדתי תינוק מת. הגוף שלי חזר להיות בדיוק אותו הדבר כמו לפני ההריון. רציתי לנסות שוב אבל פחדתי שבפעם הזאת הלידה תהיה קשה וכואבת ופחדתי שהגוף שלי ישתנה. בחלום קודם שהיה לי חלמתי שאני בהריון והולכת לשירותים ויוצא ממני מלא זבל ( ממש עטיפות וקליפות של דברים) והבנתי שהפלתי. בעוד חלום חלמתי שאני בהריון אבל אף אחד מהמשפחה לא מקבל אותו ולא רוצה שיהיה לי תינוק והפלתי הפלה טבעית. בעוד חלום חלמתי שאני בהריון ושאני מוציאה את העוברים מהרחם רואה שהם נראים כמו חיזרים יפים וקסומים ומחזירה אותם חזרה ואז שוב היתה הפלה. חשוב לי לצין שאני בזוגיות יציבה כבר 5 שנים, אבל אני עוד צעירה והריון עוד לא על הפרק. תודה מראש!

שלום מיטל, נראה שהחלומות החוזרים בנושא ההיריון מבטאים קונפליקט שיש לך בעניין זה. החששות שמתגלים בחלומות החוזרים (הכאב מפני הלידה, הגוף שעלול להשתנות, חוסר תמיכה מן המשפחה, ההפלה והמוות) מייצגים כנראה את הפחדים הטבעיים שקיימים אצלך מתחת לפני השטח ואת ההתלבטות שלך בנושא. אומנם את עדיין צעירה כדברייך וההיריון אינו על הפרק, אבל בכל זאת את נמצאת 5 שנים בזוגיות ויתכן שאת מנסה לבחון בינך לבין עצמך, עד כמה את מוכנה להתמודד עם הסיכונים הכרוכים בכך. בברכה, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה