חלומות מפחידים בנושאים על טבעיים

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

17/08/2019 | 19:02 | מאת: ע

שלום לפעמים יש לי חלומות שתחושת הפחד חזקה מאוד, החלומות האלה קשורים בנושאים על טבעיים כמו רוחות רפאים ושדים ויש תחושה של סכנת חיים.. בזמן האחרון מרוב הפחד אני מבינה שאני בסיוט ומנסה להתעורר, שאני לא מצליחה אני צורחת בתקווה שישמעו אותי "בעולם האמיתי" ואז מתברר שיוצאות לי מין אנקות שגורומות למשפחתי להעיר אותי משינה (מה שמאוד מביך אותי) בדרכ כלל אני מאוד מפחדת להירדם אחר כך

שלום לך, נראה על פי החלומות הללו, שהפחדים שאת סובלת מהם ושמעירים אותך משנתך, מקורם לא בהכרח בסביבה החיצונית, אלא באופן שבו את נוטה לפרש את הדברים שקורים לך ב"עולם האמתי". יתכן שפחדים פנימיים אלו קשורים לחוויות קשות שעברת בחייך, והם מיוצגים בחלום ע"י רוחות רפאים ושדים שמאיימים על שלוות הנפש שלך. לפיכך הייתי ממליץ לך לבחון בעזרת איש מקצוע בתחום בריאות הנפש, את המקור הנפשי של המצוקה והחרדות הללו. בהצלחה. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה