חלום על מדרגות גבוהות כאשר מלמטה הן חשופות לקרקע

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

27/07/2019 | 11:30 | מאת: שרונה

שלום שמי שרונה בת 46 חולמת מזה יומיים חלום הראשון בו יש לי קשיי הליכה כאבים קשים ברגליים איני מצליחה ללכת אני מתפלאת בחלום כיצד מישהי אחרת קופצת וכו... ואני איני מצליחה לזוז בחלום הופיעה חברת ילדות . הבוקר קמתי מחלום על מדרגות גבוהות כאשר מתחתיי הן חשופות לאדמה לא יכולתי לרדת בהן כי פחדתי מאוד וכן היה מכשול בדרך . באותו החלום גם איבדתי את בתי בת ה10 ונתקפתי פחד וחשש עד שנמצאה והוחזרה .

שרונה שלום, כפי שצויין כאן לא אחת, במסגרת הפורום וללא מחשבות שלך הקשורות לחלומות הפירוש מוגבל. בכל אופן ממליצה לשאול את עצמך האם יש קשר בין שני החלומות ואם כן מהו? מקריאת החלום הראשון אחת האפשרויות היא שהוא עוסק בתחושת תקיעות, אולי תקיעות בקשר למשהו שקשור בעבר? בהנחה שהחלום השני שאת מביאה קשור לראשון ייתכן שהוא קשור לפחד מהתקדמות, הצלחה, אולי ההיפך מתקיעות, אך גם כאן להצלחה יש מחיר באובדן של משהו מאוד יקר. אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה