חלום שבאים לפגוע בי בביתי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

22/07/2019 | 05:18 | מאת: לאה

חלמתי שאני בבית ושפתאום אני שומעת דפיקות בדלת.. כשאני מציצה בעיינית אני רואה 2 אנשים זרים שנראים ידידותיים בלבוש חורפי (מעילים) כאשר אחד מהם פותח את ארון החשמל שלי ומחפש מפתח.. מאותו הרגה התחלפה ההרגשה בפחד בכל הגוף וידעתי שהם באים לפגוע בי.. אני שואלת מי הם ומבקשת שיזדהו אך הם רק מנסים לפתוח את הדלת.. אני צועקת שילכו ללא הצלחה ומבקשת שילכו אך הם צועקים לי חזרה לפתוח ורק אני שומעץ את הצעקות השכנים כולם בשקט ואין סימן לכך שהם שומעים אותם.. אני נועלת היטב את הדלת ואדם נוסף מצטרף אליהם מלמטה.. כולי פחד וידיעה שבאים לפגוע בי ופוחדת שיתפסו לחלונות.. באותו הרע התעוררתי בדיוק באותי המקום בו התחיל החלום כאשר אני בוכה וחרדה לשלומי מאחר והייתי בטוחה שאני עוד חולמת- קמתי לדלת והם אינם.. אשמח אם תעזרו לי להבין מדוע החלום הזה השפיע עליי כל כך ומה הוא אומר,

שלום לאה, מאחר ואין לנו פרטים לגבייך ולגבי האסוציאציות שלך לחלום, אפשר להתייחס אליו רק באופן כללי ולציין את המוטיב המרכזי שלו. נראה שהחלום מבטא חשש מפני פולשנות ופגיעה בך ע"י יסוד גברי. תנסי לחשוב מה מעורר אצלך בתקופה זו את החשש הזה. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה