חלום חוזר על עצמו ולפעמים חלום בתוך חלום

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

15/07/2019 | 03:21 | מאת: ..

שלום יש לי מידי שלושה חודשים חלום מוזר שחוזר על עצמו קצת שונה אבל די דומה החלום מספר על רוח רעה שמנסה לתפוס אותי אני לא בחור דתי וגם לא יהודי אבל תמיד אני אומר בחלון שמע ישראל ואני מקבל סוג של כוח אני מרגיש שאני לא מצליח לדבר לקרוא לאישתי שלידי שאני מתעורר אני בדרך כלל יושב מעשן סיגריה וזה סתם חלום אבל ענין שאני מרגיש דברים לפעמים לא אמיתיים בגלל שלא בוחר לעמין ועוד דברים משונים

שלום לך, לאור הדברים שאתה כותב, אני ממליצה מאוד לפנות להתייעצות עם פסיכיאטר או פסיכולוג קליני, שכן, קשה להתייחס לתופעות שאתה מתאר במסגרת הפורום. בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה