חלום על כלבים בבית של אמא

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

03/07/2019 | 22:21 | מאת: נד

אאמא שלי חלמה שהכלבה שלי מפוחדת ונצמדה לה לרגל, שהיא שאלה אותה מה קרה? היא הצמידה את הראש לדלת אמא שלי ראתה כלב שחור מחוץ לדלת ולא הצליחה לפתוח את הדלת, לאחר מכן היא פתחה את הדלת והכלב נעלם סגרה את הדלת, ושוב הדלת נפתחה מעצמה אשמח לפרוש תודה

שלום לך, את מספרת שאמך חלמה את החלום הזה ולכן, חשוב שהיא בעצמה תבקש פירוש לגביו, במיוחד שעל פי החלום, היא נזהרת מלפתוח את הדלת לעולם הפנימי שלה, ולא מעוניינת שהדלת תיפתח מעצמה... נתנאל.

07/07/2019 | 16:09 | מאת: נד

אהה אוקיי אמא פשוט עיוורת אז אין לה אפשרות תודה בכל מקרה🙂

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה