חלום על כלב שנושא תינוק פצוע

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

09/06/2019 | 20:07 | מאת: מיה

שלום, חלמתי שהכלב שלי עוזר עם תינוק קטן שכולו מרוסס בדם. הוא נושא אותו בפיו כמו חתול ומעביר אותו לאן שצריך. חלמתי אחרי שראיתי סרט דוקומנטרי על קניבליזם. כשהתעוררתי הרגשתי גאווה בכלב שלי, כאילו הוא עוזר לי באמת. אשמח לכיוון והבהרה, תודה רבה.

מיה שלום, לאור מיעוט הפרטים הכיוון שאציע הוא כללי ביותר, עוסק ביכולת שלך לדאוג לתינוק, ייתכן תחושת חוסר יכולת טובה לשמור ולדאוג לתינוק, משהו שכלב או חתול עושים באופן אינטואיטיבי. אולי כמיהה לחוש גאווה באמהות? אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה