חלום על בשורה קשה. אשמח להבהרה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

12/05/2019 | 00:27 | מאת: מיה

חלמתי שאני צריכה להודיע לאבא גרוש שהבן היחיד שלו נהרג. הוא חי במין דירה זרוקה בכביש והוא לא נהרס מהבשורה ממשיך לחיות איכשהו. חברים ואני באים אליו לעודד אותו. אין לי שום כיוון לגבי החלום הזה.אשמח לעזרה בהבהרה.

שלום מיה, החלום מנסה לעבד את תחושת השכול הבדידות והעריריות ובוחן האם ניתן לשרוד לאחר מכן. מה יכול לנחם? איני יודע עד כמה את עסוקה בכך ברמה האישית, אבל זהו נושא שמתעורר בנו ברמה הקולקטיבית, במיוחד בימי אבל לאומיים. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה