חלום על צפרדע שנאחז ביד שמאל שלי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

09/05/2019 | 22:54 | מאת: דורית

שלום, אתמול היה לי חלום כה מוחשי. חלמתי שיש לי תחושה של אחיזה דביקה ביד שמאל שלי וכשהסתכלתי נחרדתי לראות שמדובר בצפרדע!! :-/ איך שהבנתי זאת רצתי לבעלי וציוויתי עליו שיעזור לי להוריד את הצפרדע, בתגובתו הוא היה אדיש ולא הבין על מה אני מתרגשת. בסופו של דבר הורדתי את הצפרדע מהיד באופן עצמאי ובזה נגמר החלום. אציין שהתחלתי עבודה חדשה ואני מאוד מחוברת ואוהבת אותה. האם החלום מתקשר לכך?

דורית שלום, באופן כללי ניתן לאמר שהחלום עוסק בחיבור, קשר, בין אם לעבודה או לבן זוגך. את מציינת שאת מחוברת מאוד לעבודה החדשה שהתחלת,ברם נשאלת השאלה מה טיב החיבור לבעלך שאותו את מתארת אדיש ...אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה