חלמתי שאני יושבת על כסא ועולה השמימה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

26/04/2019 | 10:58 | מאת: שרינה

הבוקר התעוררתי עם חלום שאודה באם תעזרי לי לפענחו. אני זוכרת שאני באיזה ארוע ואני לא זוכרת בחלום את בן זוגי. ואז אני מחליטה לשבת על כסא ולעלות לשמים ולעוף לאן שיקחו אותי. והמחשבות שאוכל להגיע למדינות ערב או מקום רחוק הטרידו אותי אך המשכתי. בערב ידעתי שמישהיא מופיעה בשירה שבחיים היא מנטורית לחיים בריאים, ואז נחתתי ממש לידיה והיא היתה מאושרת. זוכרת את האושר שלה וגם שלי שהגעתי. ואז היא הופיעה וההופעה היתה לא טובה, הפסיקה ושרה ללא מלווים ורקדנים לבדה. לאחר ההופעה ישבנו עם חברתה והיא אמרה לי שיש ערב שירה כל יום חמישי. אמרתי לה אנחנו לא יכולים אנחנו חוזרים הביתה. והתעוררתי. לא זוכרת איפה אהובי היה. אודה באם תעזרי לפענח. בתודה מראש שרינה. זה קרה בחג שני של פסח.יש קשר לחרות?

שרינה שלום, בהחלט יכול להיות קשר לחרות, מעוף לשמיים מסמל חופש, שחרור . מצד שני יש מציאות ובמציאות נמצא בן זוגך. אם נתבונן על שני החלקים ניתן לשאול האם יש איזון בין תחושת החירות לבין המחוייבות בקשר הזוגי. זה גם יכול להיות קונפליקט פנימי בין תחושת חירות לתחושת העדר חירות למימוש עצמך. אורית

29/04/2019 | 11:37 | מאת: שרינה

תודה על תשובתך

שלום שרינה, בחלומך עולה כי מתקיימים בו זמנית הצורך שלך "לפרוס כנפיים" ולהתרחק מהמוכר והקיים בחייך אל מול ה"נחיתה" הבלתי נמנעת לדברים המוכרים והצורך להיות בקרבת ביתך והאנשים המוכרים לך. נסי לבחון האם גם בחשיבה בערות קיימות מחשבות על האפשרות להיות במקום אחר או בפוזיציה אחרת בחיים, או בשינוי מסלול חייך. רועי

06/05/2019 | 19:39 | מאת: שרינה

תודה

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה