חלום רע שגרם לבכי בעקובותו

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

31/03/2019 | 09:44 | מאת: אנונימי

חלמתי לקראת הבוקר שמישהו שמאוד קרוב אלי. ( אני חושבת שרק בחלום) רצה לפגוע בי בגלל שהיה שיכור. בחלום הוא תפס אותי ממש חזק כמו חיבוק וניסה להרוג אותי, וכל מי שראה מה שמתרחש או ברח או ניסה לעזור ומת. הוא ניסה להרוג אותי עם מספריים כך שכל הזמן יוצא מצב שהצלחתי להרחיק את היד שלו מדקירה ולפעמים הייתי נדקרת דקירות קטנות. בשלב מסוים הצלחתי להעיף לו את המספריים מהיד ולאחר מכן לקחת אותן. באותו זמן חשבתי שזהו ניצחתי אבל אז הבנתי שהחמרתי את המצב. האיש פשוט צחק עלי והוציא סכין חדה מהכיס, ולאחר כמה זמן שניסה זוב ושוב להרוג אותי איכשהו הצלחתי להתחמק ולברוח מהמבנה שהיינו בו ( אני חושבת שזאת הייתה ספרייה) כשבחרתי מהמבנה התחלתי לבכות וראיתי הרבה שוטרים ובשלב הזה התעוררתי מהחלום והבנתי שאני בוכה גם במציאות. אשמח לקבל פירוש של החלום. תודה רבה

שלום לך, מדברייך עולה שהאדם שמנסה לפגוע בך בחלום, הוא אדם ספציפי שקרוב אלייך במציאות. יתכן שהחלום מנסה לעורר בך מודעות לגבי הפגיעה הרגשית שאת חווה במערכת היחסים הזו במציאות. מאחר ובחלום את מרגישה חסרת אונים למולו, נראה לי שכדאי להיעזר באיש מקצוע כדי לברר את ההשפעה של מערכת היחסים הזו על חייך. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה