חלום על ברור לירושה שמתבדה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

29/03/2019 | 12:01 | מאת: נורית

אני מגיעה למשרד עו"ד עם משהו שקיבלתי ממישהו במשפחה כדי לברר על ירושה במשרדו של העו"ד אני מוסרת לו משהו שנראה כמו עניבה. הוא מכניס את העניבה למכשיר שבודק העניבה יוצאת מהצד השני ואז מתקבלים פרטים של מישהו שאמור לקבל סכום גדול של ירושה ולא אני. ואז העו"ד שואל אותי איזו ציפית לכרית אני רוצה כי זה מה שמגיע לי ואז אני מתעוררת. אני מבקשת להבהיר כי אני שונה כרגע במוסד סיעודי כאשר אני מקבלת כל חודש קצבה של 940 שקל לקרובת משפחה יש רכוש שאותו היא יכולה להשכיר ולתת לי כסף כדי שאשלם עבור טיפולים שלי .כרגע אין לי כסף לשלם עבור טיפולים.אשמח לדעת מה אומר החלום תודה

לנורית שלום, החלום מתאר באופן ברור את התחושה שלך שמגיע לך לקבל משהו, והוא נמנע ממך, שככל הנראה לפי התיאור שלך, את מרגישה אותה גם בחשיבה בערות. בחלום את מקבלת ציפית לכרית ולא כל דבר משמעותי יותר מכך, כאשר ייתכן וזה מסמל את העובדה שיהיה לך מקום לישון (לגור) בו, אבל לא יותר מכך. ככל הנראה, התחושה שלך שמשהו שמגיע לך נמנע ממך מקשה עליך מאד.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה