חלמתי שחתכו לי את האוזן

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

24/03/2019 | 14:51 | מאת: לין

חלמתי שנכנסו אני ועוד 2-3 אנשים לתוך מרפאה קטנה ואז בא אדם זר כהה עור עם סכין גדולה והתחיל לדקור אותנו .. אותי הוא דקר באוזן והתחלתי להרגיש כאבים והסתכלתי במראה ראיתי שכולי התמלאתי דם בצוואר ובראש .. אחרי זה ראיתי שהאוזן שלי חתוכה והלכתי לבית חולים . בחדשות אמרו שזה פיגוע.

שלום לין, בחלום את נפגעת באוזנך ע"י אדם זר במרפאה. מעניין שהחלום מתרחש דווקא במקום שבו את אמורה לקבל עזרה. האם יתכן שאת מרגישה פגועה או חרדה בעקבות התערבות טיפולית/רפואית שקיבלת?

24/03/2019 | 23:51 | מאת: לין

לא עברתי הליך רפואי בזמן האחרון.

שלום לין, חלק משמעותי מפירוש החלום מתבסס על האירועים במציאות שעוררו אותך לחלום אותו בצורה הזו. כמו כן הפירוש נעזר באסוציאציות ובהבנה של תכני החלום ברמה הסמלית ומה הם מייצגים בחייך האישיים. בחלום את חווה פגיעה באוזנך ע"י מחבל. להערכתי הדבר מייצג כנראה פגיעה שחווית בחייך, יתכן פגיעה רגשית או גופנית. ההסתכלות במראה מסמלת לדעתי, תהליך שעוזר לך להכיר בכך שנפגעת ואת נזקקת לטיפול. נסי לבחון בעצמך מהי הפגיעה הפיזית או הרגשית שעברת ושיכולה להתקשר אסוציאטיבית לתכנים אלו בחלום שלך. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה