חלום על הימחצות והתעוררות ממנו בבהלה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

08/03/2019 | 10:09 | מאת: חלי

שלום, חלמתי חלום שמאוד הבהיל אותי, שאני נמחצת ע"י 2 דלתות של פתח כלשהו, אולי פיר מעלית או פתח של מנהרה כלשהי. ברגע שנמחצתי ע"י הדלתות גם התעוררתי. אשמח לפירוש, תודה.

שלום חלי, החוויה של להימחץ בין שתי דלתות שנסגרות עלייך בחלום יכולה לבטא את החשש מיציאה החוצה או חשש מכניסה פנימה למקום סגור ( הדימוי בחלום הוא של מעלית או מערה). יתכן וקיימת בתקופה זו התלבטות בין הצורך להשתחרר ממחוייבות או קשר שסוגר עלייך לבין צורך או רצון להיות במקום שמגונן ושומר עלייך. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה