חלום על נשר עם כתף פרוקה וטלפון נייד שנגנב

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

21/02/2019 | 07:32 | מאת: ליאת

שלום, חלמתי שבא לקראתי נשר ענק עם כתף פרוקה ומבקש שאעזור לו. אני לא מפחדת ומנסה למצוא פתרונות. מיד אחכ אני נמצאת עם אמא שלי במקום מלא אנשים ומספרת לה על זה. פתאום אני לא מוצאת את הטלפון שלי. אני רואה המון כיסויים זרוקים ומבינה שהוא נגנב ומספרת לכולם שיבדקו גם. מבקשת מאמא שלי את הטלפון שלה להתקשר והיא משתהה. לוקחת את הטלפון שלה בעצבים להתקשר וצוחקים לי בטלפון. מה זה אומר?

שלום ליאת, בסיפור החלום שלך, את מתארת כי האחריות להתמודדות עם כל מה שנגלה בפנייך מוטלת עלך (הנשר בא אלך לעזרה, הרבה טלפונים נגנבו אבל זו את שמספרת לכולם שיבדקו, אימך לא מציעה לך את הטלפון שלה אלא זו את שצריכה לדרוש/לבקש את העזרה וכו'), ולמרות שאת היחידה בחלום שמגלה אחריות לנעשה סביבך ומנסה להתמודד, את זו שמקבלת את חוסר שיתוף הפעולה ואפילו גיחוך וזלזול (צחוקים בטלפון). אני מציע לך לחשוב האם גם בחייך את חשה כי את זו שלוקחת אחריות ולא מקבלת עזרה מספקת מסביבתך. רועי

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה