הופיע לרגע בחלום הסתכל ונעלם.

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

18/02/2019 | 16:53 | מאת: הופיע לרגע

לפני כמה שנים אבא של הבוס שלי נפטר ממחלת האלצהיימר. חשוב לציין שהיחסים ביני לבין האבא היו קרובים אך עם הבן (הבוס) לא. אתמול בלילה האבא הופיע לי בחלום הסתכל עלי לרגע ונעלם. אשמח לדעת מה זה אומר? אם זה רלוונטי לאחרונה פוטרתי מהעבודה אירי 11 שנים.

שלום לך, שני הארועים שאת מתארת, הופעת האב של הבוס ופיטורייך קשורים באובדן. אובדן עבודה יכול להיות ארוע משמעותי וטעון , ברם, לצערי לא ניתן במסגרת הפורום לברר מה והאם יש קשר ומה זה אומר לגביך. באם תהיי מעוניינת בעיבוד עמוק יותר של חוויית האובדן אני ממליצה לפנות לייעוץ. אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה