חלום מוזר אל בית קברות

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

10/02/2019 | 01:02 | מאת: נמרוד

שלום לכם אני חלמתי לפני כמה חלום מוזר בחלום אני נמצא ליד בית קברות בעיר שלי וראיתי שלט אם תפילה. שבן אדם אמור לעשות לפני שהוא נכנס לבית העלמין אני התחלתי לקרוא את התפילה ונדמה לי שאת המילה האחרונה אמרתי מהר כדאי לסיים ופה התעוררתי ולא נכנסתי בסוף לבית הקברות קמתי ממש בבהלה חצי שעה אחרי שנרדמתי אני מאוד מפחד מהחלום מאוד אשמח לעזרה בבקשה

נמרוד שלום, נראה שחלומך קשור בדרך כלשהי למוות, ואולי לכן נבהלת כל כך, ברם, בעבודה על חלום לצורך הבנתו יש צורך בפרטים נוספים עליך וכן מחשבות שעולות בעקבות החלום. באם החלום יחזור בעתיד, אני ממליצה לפנות לייעוץ לשם הבנתו היותר מעמיקה. אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה