חלומות בלילה וחרדות ולא מצליחה להירדם שוב

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

16/01/2019 | 12:05 | מאת: הדר שניר

היי כבר כמה ימים שאני פשוט חולמת שיש מישהו שרודף אחריי ואני לא רואה את הדמות ורוצה להרוג אותי כל פעם בצורה אחרת ופתאום אני מתעוררת וקופצת מהמיטה ולא נרדמת שוב זה לא היה לי בחיים זה התחיל לקרות לי מאז שירדתי הרבה במשקל האם זה קשור ומה אפשר לעשות?

הדר שלום, המוטיב של רדיפה בחלום הוא שכיח למדי ומשקף חרדה בעלת איכות רודפני. אינני יודעת אם זה קשור לירידה במשקל, אך אם זה ממשיך , אני ממליצה לפנות לאיש מקצוע על מנת לברר את פשר החלומות. כל טוב, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה