נושא של פירוש חלומות תודה רבה על העזרה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

23/12/2018 | 15:26 | מאת: רז

אני במצב בחיים שלי מאוד קשה אין עבודה אני בחובות בתהליך פרידה מהחברה קשר של 4 שנים חלמתי אתמול חלום שהרגיש לי ממש ממש אמיתי הרגשתי כול רגע ורגע בחלום אז ככה אני מצלם אירועים וכול הציוד שלי באוטו חלמתי שאני מגיע לכיוון הרכב שלי ואני לא מוצא אותו מסתבר שגנבו לי אותו ואז אני רואה את הרכב של החברה שלי שפרצו אליו אבל הרכב במקום ומשהוא ואז החברה ניגשת אליי ואומרת לי נשארו פה משהוא משהוא השאיר כמו כדור כזה שיש שם הקלטה שאומרת אתה מבקש ממני סתם לדוגמא תביא לי מדהוא כזה ואחרי שהכנתי אותו אתה מבקש לשנות ככה אני מחזיר לך באותו מידה משהוא כזה זה מה שאני זוכר ואז בלי שום קשר נפגשתי עם ראש הממשלה הוא לחת לי תיד אמר כמה מילים לא זוכר מה והתעוררתי בבהלה מה פירוש החלום ??

רז שלום, כפי שנאמר לא אחת, לא ניתן לפרש חלום במסגרת הפורום שכן , פירוש החלום נעשה בעבודה משותפת בין החולם לאיש המקצוע תוך העלאת אסוציאציות ומחשבות הקשורות בחלום. כן ניתן להציע כיוון כללי. כפי שתארת אתה מצוי בתקופה קשה ואכן החלום משקף את תחושת הכאוס ביחס למצבך: אובדן הרכב, הפריצה לרכב של החברה...לחיצת יד עם ראש ממשלה ... אכן מצב מבהיל אך עם עזרה מתאימה נראה שתוכל להחזיר את הסדר לחייך. בהצלחה, אורית

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה