חלום על אבי שנפטר שמופיע לצידי

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

23/12/2018 | 09:50 | מאת: sarit

מאז שאבי נפטר יוצא לי לחלום עליו יושב לצידי או אני לצידו כמעט בכל חלום..אין תקשורת מילולית אלא מבטים מדברים..ההרגשה בחלום הינה חיובית אבל מוטיב הישיבה זה לצד זה חוזר בכולם..חוץ מחלום אחד שבו הוא שפך מים בעליזות והומור עליי ועל אחי. בחלום הראשון ישבנו זה לצד זו כאשר עגלות של פעם אותם סוחבים אנשים מפעם עוברים ושבים..בחלום השני חלמתי על הבית שלו..בחלום השלישי חלמתי שישנם 3 כיסאות..אימי שתחיה ישבה מצד אחד וסידרתי כסא נוסף לאבי שהגיע בחיוך והתיישב לצידי..וכן הלאה..המוטיב החוזר הוא הישיבה לצידי וכן השלווה והנחת בפניו בכל החלומות..אשמח לפתרון

שלום שרית, כבתשובות קודמות בפורום, לא ניתן לקדם באופן ברור את משמעות החלום עבורך בפורום, אבל בבירור מתיאורך ניכר כי מותו של אביך ממשיך להדהד במחשבותייך וכי הרצון שהמשפחה שהיתה (אימא, אבא, את) תמשיך להתקיים כבעבר. בחלומותייך, אין תקשורת מילולית עם אביך אבל ברור לך בתחושתך כי האווירה טובה ואף עליזה. ייתכן ועם תחושה זו נותרת מזיכרונותייך ממנו והיא משוחזרת בחלומותייך. נסי לבחון במחשבותייך כיצד את זוכרת את אביך המנוח וייתכן וזה יסביר לך יותר את חוויתייך בשינה.

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה