2 חלומות בערב שבת ולקראת צאת השבת

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

23/12/2018 | 00:20 | מאת: רעות

חלמתי 2 חלומות שמעולם לא חלמתי, אשמח לבירורם- הראשון על כך שאני יוצאת לדייט עם בחור, אני משום מה בלי נעליים, רק עם גרביים והרגליים שלי מלאות בחול ואני הולכת ככה בבוץ.. מגיעה לאזור עם פסלים ומצבות. יש שם כד שעליו פנים..אני מתקרבת והן משתנות. אני מסתכלת על מצבה בקיר וקוראת : "אמא של ושמו של האקס". בחלום השני חלמתי שאני שוטרת, ואז פתאום כל הפה שלי מלא בזכוכיות ואני יורקת ויורקת אותן.. קמתי וממש הלכתי לבדוק שאין לי זכוכיות בפה.. אשמח להבנת החלומות

שלום רעות, בחלום הראשון את יוצאת לדייט בלי נעליים לרגלייך. אחד הפרושים האפשריים להליכה ללא נעליים בחלום יכול לסמל מצב של פגיעות, כיוון שרגלים יחפות אינן מוגנות בהליכה בחוץ. יתכן שהחלום מסמן לך, שאת עדיין מתאבלת על הפרידה מבן הזוג הקודם (הימצאות באזור עם מצבות אשר על אחת מהן, שמה של אמו של האקס שלך, רשום עליה) ולכן עלולה לחוש פגיעות או חוסר מוכנות למפגש עם גבר חדש. עליי להדגיש שזהו כמובן פירוש אפשרי אחד מתוך ההקשר של הדברים שסיפרת אבל לא בלעדי. ההשערות לגבי החלום השני יכולות להיות רבות וניתן יהיה להבין אותו יותר, רק לאחר בירור מעמיק של הדימויים והאסוציאציות לחלום. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה