חלומות על נפטרים שהגיעו בחלומות לאחרונה

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

25/11/2018 | 07:26 | מאת: ענת

שלום חלמתי יומיים ברצף על נפטרים חלום ראשןלאון הנפטרת רצה לכיוון הבית מחייכת ואני נבהלת שרואה אותה חיה . ואז אני וכל חבריה מתחבקים נותנים ידיים וצועדים באהבה לעבר ביתה כאילו לנחם . חלום שני נפטרת דודה. רחוקה מחול מתקשרת אליי בקול חלוש מאד אני שואלת מה קרה והיא אומרת שלא מרגיש טוב ואני מנסה לעזור היא כאילו פונה אליי לעזרה.

שלום ענת, נראה שהחלומות הללו מתייחסים לצורך שלך בעזרה, בתחושת שייכות ובתמיכה רגשית מן הקרובים לך, כדי להתמודד עם חוויות של פרידה, אבדן ומוות. זהו צורך טבעי ואנושי כמובן ונדמה לי שהחלומות מדגישים עבורך את הצורך הזה, כדרך לעבד ולהתמודד עם נושא המוות. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה