מוות.....................

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

25/10/2018 | 23:03 | מאת: דינה

הי אני בת 37 להורים גרושים לכמה שנים גרה עם אמא ואין קשר עם אבא ( היתה לי שנים הרגשה של שנאה כלפיו תוצאה מהיחס שלו כלפינו .היום קצת פחות..) אתמול חלמתי שהוא מת , ראיתי שהוא יושב על המלגזה והראש שלו קשור למלגזה והידיים גם כן קשורות אני שם מסתכלת ומזועזעת ומתחילה לצרוח. אני בשוק מהחלום, לא יודעת למה חלמתי עליו!

שלום דינה, נראה שהחלום נותן ביטוי לכעס הרב שעדיין קיים בתוכך כלפי דמותו של אביך - כעס שאומנם התמתן בשנים האחרונות, אבל עדיין אינו מעובד ולכן מקבל ביטוי קיצוני בחלום. לא ברור מה היה הטריגר שעורר את החלום הזה כעת. אפשר שהוא נחלם כתוצאה מאינטראקציה מתסכלת שהיתה לך ביום שלפני, עם דמות של סמכות גברית, שעוררה שוב את המטען הרגשי השלילי שיש לך כלפי אביך. החלום מתאר את אביך כבול ותלוי במלגזה על ראשו וידיו. תמונה קשה ומזעזעת, ויתכן שהיא מסמלת שאביך עסוק בעבודתו עד כדי כך שהוא כבול אליה ולא יכול להקדיש מספיק התייחסות לבני משפחתו. כך, הדבר מייצג עד כמה הוא חסר חיים עבורך, במובן הרגשי והסימבולי. נתנאל

30/10/2018 | 15:40 | מאת: דינה

תודה על התשובה! התחלתי קשר מאד רציני אחרי המון שנים עם חששות אם זה האיש הנכון...ושאני הולכת להתפשר על דברים מן הסתם (גרוש עם 2 ילדים ) אבל אנחנו בדרך הנכונה..יכול להיות שיש קשר.

שלום דינה, לשאלתך,אין התייחסות ישירה לכך בחלום וזה דורש לבחון היבטים נוספים, שלא ניתן לעשותם במסגרת הפורום, כדי לבחון קשר כזה. בהצלחה בזוגיות, נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה