גניבת רכב בחלום ( אני אישה )

דיון מתוך פורום  חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה

14/10/2018 | 08:14 | מאת: מיקי

שלום . הלילה חלמתי שאני מתעוררת בבוקר וככל יום ירדתי לכיוון הרכב על מנת לנסוע לעבודה . להפתעתי , גיליתי שהרכב כלל לא נמצא בחניה ולמה נעלם / נגנב . התקשרתי בחלום לאבא שלי לספר לו על הדבר . על מה יכול להצביע חלום כזה ? מה הפירוש?

שלום מיקי, בחלום מתגלה אצלך קושי להגיע למקום העבודה כי הרכב שאמור לעזור לך להגיע לשם נגנב. אחת האפשרויות להבין את החלום הינה שהוא נועד לעבד קשיים והתלבטויות הקשורים אצלך לעולם התעסוקה. האם יש לך קושי להשתלב במקום העבודה? האם את מרגישה תקיעות בתפקידך? או האם קיימים מתחים ביחסים עם הממונה? יתכן כי בשל כך את מתקשרת לאביך, שאפשר שהוא משמך אצלך כמקור של עידוד וכוח להתמודד עם קשיים אלו. נתנאל

מנהלי פורום חלומות, סיוטים וחוויות מיוחדות בחלימה